martes, 13 de diciembre de 2011

Cursa Popular de Porqueres

El passat dijous 8 de desembre una representació dels Som del Verd va participar a la setzena edició de la Cursa Popular de Porqueres. Tot i que no tots corrien sota els colors del Som del Verd i representaven en realitat a altres clubs no per això els deixem de considerar dels nostres. No tenim massa informació però si que podem dir que es una cursa de terra de 7,2 Km amb forces desnivells. Com a representants dels Som del Verd van córrer L'Agnès Guixeras, en Josep Domènech, l'Àlex Serra, la Mª Angels Guich i l'Albert Garcia. Destacar sobretot la cursa de l'Àlex que amb només 8 anys acabats de fer va completar per segon any consecutiu el recorregut a un estratosfèric temps de 37:47 minuts i quedant en el tercer lloc de la categoria de menors de 10 anys i en el 206 de la classificació general d'un total de 347 corredors que van finalitzar la cursa.

La nota negativa de la jornada va córrer a càrrec de l'Albert Garcia que es va trencar un bessó i no va poder finalitzar la cursa. Els anys no passen en  'balde' ;-)

A continuació teniu la classificació i  temps que van fer els nostres atletes per ordre d'arribada a meta:

195 Mª Angels Guich   37:13
206 Àlex Serra   37:47
207 Josep Domenech 37:47
271 Agnès Guixeras  42:03
No classificat Albert Garcia

Podeu consultar la classificació complerta clicant aquí. També podeu consultar l'àlbum de fotos aquí

Moment de la sortida de la cursa. Al fons a l'esquerra podem veure a l'Agnès amb el dorsal 135 i la Mª Angels amb el 131

Al fons podem veure a l'Àlex i en Josep progressant en plena pujada

La Mº Angels ataca en plena pujada sorprenent als seus rivals

A la dreta de la imatge l'Agnès en ple esforç

La Mª Àngels molt contenta llençant l'esprint final.

L'Àlex i en Josep inicien també l'esprint final

L'Àlex, amb samarreta blanca, recollint al podi el premi al tercer classificat. L'enhorabona!!!