martes, 29 de noviembre de 2011

Marató per la Marató de TV3

Sense chips, sense cronòmetres, sense classificacions, sense distàncies pre-establertes, sense horaris. Comences i acabes quan vols. Córrer pel plaer de córrer, sense la pressió del cronòmetre, sense presa, parlant amb els amics i a més per una bona causa. Què més voleu? Tot això és la proposta dels companys del Club Atletisme Girona que per cinquè any consecutiu organitzen la Marató per la Marató de TV3 dedicada a la Regeneració i Trasplantament d'Òrgans i Teixits.

En què consisteix això? Simplement es tracta de donar 37 voltes a un circuit de 1.122 metres, més 685 metres més per completar la distància de 42,195 Km de que consta una marató. El circuit transcorre pels carrers Santa Clara, Jaume I, Plaça Independència i Carrer Nou. Arribes a la hora que vulguis (procura que sigui abans no acabin) fas un donatiu a la causa  i et poses a córrer fins que t'aburreixis, fins que el cos aguanti o fins que s'acabi la marató, el que passi primer. Es tracta de gaudir, és igual si fas 1, 10, 20 o les 37 voltes de la marató, en lloc quedarà registrada la teva petita o gran proesa. Pots anar al ritme que vulguis. Els atletes del CA Girona marquen un ritme de 5 m/Km aprox. per poder completar la cursa sobre 3:30. L'única condició és no avançar als caps de cursa  (per això que no pateixin) per que aquí no es ve a fer marques. Aquest any , per exigències de la TV, la marató començarà a les 10:22 i serà retransmitida en directe per TV3. Per tant ja sabeu, tots ben clenxinats, panxes endins i a lluir bíceps i  samarreta del Som del Verd.

Ens agradaria que durant tota la marató hi hagi una  mínima representació  dels Som del Verd. Donat que la  secció de maratonians del grup encara estarà en fase de recuperació després de la marató de Sant Sebastià i els que no, encara no estan en el punt òptim de forma,per completar la marató, s'ha proposat fer la marató per relleus. Una idea seria córrer les 3 o 4  primeres voltes tots junts i després començar a fer relleus. En tot cas ja ens organitzarem sobre la marxa.


Foto de l'arribada de l'edició del 2010. Font: http://ironxevi.blogspot.com/

Des d'aquí aprofitem per fer una crida a la participació, ja sigueu runners o no. La causa s'ho val i encara que sigui només una volta, el valor simbòlic serà el mateix. I si no teniu ganes de córrer veniu a animar i sobretot a deixar el vostre donatiu per la Marató de TV3.

Us hi esperem el dia 18 de desembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario