martes, 18 de septiembre de 2012

Cursa de la Mercè

En Lluís ens envia puntualment, no com d'altres, la seva crònica de la cursa de la Mercè:

Diumenge dia 16 Som del Verd va estar representat a la Cursa de la Mercè de BCN. 10km pels carrer de la capital que son sobradament coneguts perque quasi coincideixen amb la cursa de Bombers i la Jean Bouin.
El temps mig ennuvolat va respectar els 16.000(!) corredors que a les 9:30 van prendre la sortida Paral·lel abaix, per torçar cap a l'Arc de Triomf i tornar, aquest cop en pujada, fins a Mª Cristina. Val a dir que més d'un corredor segur que va maleïr que la pujada fos a la segona meitat de la cursa, tot i el traçat predominantment pla del recorregut.
Al final, 1h 5' per cobrir el recorregut urbà enmig d'una marea d'animadors, parents, veïns i familiars.
Destacar l'slalom a realitzar per sortejar vianants o guiris amb maletes que creuaven d'una banda a l'altra de la Gran Via, com alicient a la cursa.

En Lluís ens envia la prova gràfica de que "estuvo allí" representant els nostres colors