martes, 29 de noviembre de 2011

Marató de Donostia

Amics i simpatitzants del Som del Verd,
aquest cap de setmana passat, un equip del Som del Verd es va desplaçar a la bonica ciutat de San Sebastian, per a disputar-hi la 34a. edició de la Marató. Va ser un cap de setmana intens, divertit i diferent. Vam tenir temps de tot, de passejar per La Concha, de zuritos, tapes i txacolí, de chuletons i de torrijas, de shoping i de running, no va faltar res. Tot això acompanyat d'un entorn incomparable, d'una gent extraordinària i una metereologia excel.lent (poc habitual en aquella zona).
A tot això, hi hem d'afegir que els resultats esportius van ser d'allò més satisfactoris, doncs tots vam aconseguir els objectius marcats. Destacar l'actuació d'en Tete Palahí,  (Superverd) amb un temps de 3 h. 18 m. 54 seg. rebaixant considerablement la seva millor marca. Molt a prop d'ell (mitja hora més tard) van entrar en Tono Casabó 3 h. 48 m. 09 seg. i en Quim Paradís 3 h. 49 m. 30 seg. refermant l'objectiu pretès, que era baixar de 3 hores 50 minuts. Agraïr l' assessorament tècnic i logístic de les  dones que ens van acompanyar en tot moment i a la família Gairin- Neras que van estar sempre al costat dels atletes.
I ja ho sabeu, qui s'animi a córrer i tingui vincles amb l' Escola Verd, podeu formar part d'aquest equip i compartir amb nosaltres noves experiències com la de Sant Sebastian, a reveure i ens veiem en properes curses. Ànims.
Som del Verd

                                            En Quim i en Tono quan encara tenien forces per riure 

                                           En Tete més "Superverd" que mai creuant la línea de meta. Ojito al marcador

                       Part de "La Torcida· del Som del Verd esperant l'arribada dels seus ídols a l'estadi d'Anoeta

Els tres atletes del Som del Verd. D'esquerra a dreta de la imatge Tete, Quim i Tono


No sabem si estan muntant una Kale Borroka o discutint on van a menjar-se el 'chuletón'

1 comentario:

  1. Sí que és cert que la ciutat de San Sebastian té un encant especial que facilita una estada agradable, passejar per la interminable platja de la Conxa, observar els surfistes lluitant contra les onades, sentir l'olor de mar.... Tot això és bonic però el que fa que l'escapada sigui un èxit són les persones i de ben segur que la companyia ha sigut inmillorable. Esperem repetir. Felicitats als atletes!

    ResponderEliminar