martes, 29 de noviembre de 2011

Parte dels altres fronts

 Si be la batalla de Donostia va ser la que més trascendència mediàtica va tenir, els Som del Verd vam tenir una jornada molt activa diumenge 27 de novembre amb representació en  altres fronts oberts.
Des de Barcelona, el nostre representant a la 88 Jean Bouin, la decana de les curses catalanes, Lluís Llimargas ens informa:

"Jean Bouin de BCN: 10 km en 1h7'. Els últims 3 toooot pujada. Nois... és "lu" que hi ha. Això si: "sonno molto contento" perque el últims 10k els vaig fer en 1h 15..."

Moltes gràcies Lluís per les teves primeres impressions en línia de meta. "Lu" que hi ha és molt i de ben segur que serà molt més. Des d'aquest blog ens atrevim a llençar-te un repte que és perfectament assumible per tu. El 29 d'abril tens una cita amb la Mitja Marató d'Empúries. Apa, tens 5 mesos per preparar-te, que vagi de gust
Afegir que a la Jean Bouin van haver-hi  més de 10.000 inscrits. 


No tenim fotos d'en Lluís, però valgui aquesta imatge per fer-nos una idea del marc incomparable de la Jean Bouin
Si algú te paciència pot buscar la foto d'en Lluís clicant aquí
Veient les fotos de la cursa està clar que els que no vam assistir ens vam perdre tot un espectacle esportiu, però el que redacta aquestes línies tenia una cita ineludible amb l'èpica del corredor solitari de llarga distància.

L'altre front obert va ser la V Marxa Popular Ciutat de Banyoles on vam estar representats per en Carles "Corasonpartío" Grabalosa. Aquesta vegada sí, defensant el colors del Som del Verd. Aquesta és la seva crònica: 

3km asfalt i 6 de muntanya amb fang fins als tormells.42´

Gràcies Carles. L'oratoria al poder. Veig que aquest dilluns les tecles treien fum. Després de tan extensa crònica poca cosa més podem afegir que no sigui que la participació va ser una mica més modesta que a la Jean Bouin. Un total de 106 inscrits. Devien ser tots a Barna. A la web no hi ha fotos. Per no haver-hi no hi ha ni la classificació, però no tenim cap dubte que en Carles va entrar al top 100. L'enhorabona a tu també per la espectacular marca. No t'escaparas de la pròxima marató.

Fins aquí la crònica de la intensa jornada del inovidable diumenge 27 de novembre de 2011

1 comentario: