viernes, 11 de noviembre de 2011

Qui som?

La pregunta és tan poc original com inevitable. Som del Verd som un grup de pares i mares de l'Escola Verd aficionats a córrer i que intentem seguir una mica el calendari de curses populars de les comarques gironines i de tant en tant més enllà.
No som cap club, ni associació esportiva, ni tan sols estem federats. Simplement tenim en comú,, a banda de que ens agrada córrer, que estem vinculats al Cole Verd. I aquest són els dos requisits imprescindibles per formar part d'aquest grup: ganes de córrer i estar o haver estat vinculat en algun moment a l'Escola Verd, ja sigui de forma directa o indirecta (ex-alumnes, pare, mare, avi, tiet, amics,..)

Per tal de poder funcionar com a equip a les diferents curses que fem s'estan confeccionant unes samarretes tècniques  amb elements corporatius de l'escola Verd. Aquells que estiguin interessat en adquirir una, podran veure-la exposada a l'AMPA. D'aquesta manera volem fer equip del Verd i transmetre a la gent que Som del Verd eslògan que es llueix a la samarreta, i que dóna nom a aquest Blog, així com a un grup de Facebook que també s'ha creat i al que esteu tots convidats i properament un compte de Twitter @SomDelVerd.


 Detall de la samarreta pel davant
 Detall de la samarreta pel darrera

A través d'aquest blog podreu llegir les cròniques, comentaris, imatges, vídeos, etc... de les curses i/activitat que realitzem a Som del Verd. També podreu consultar el calendari de curses a les quals hi haurà presència de membres de l'equip i tot el que se'ns vagi acudint.
La posada de llarg com equip seran els 10 Km de la Costa Daurada aquest proper cap de setmana on estrenarem (si ja estan confeccionades) les noves samarretes. Assistirem una àmplia representació del Cole Verd. Ens desplaçarem 40 persones entre pares, mares, nens i amics i aprofitarem per passar un divertit cap de setmana a Port Aventura. Els propers dies penjarem un post amb la crònica de la cursa i us explicarem una mica com ha anat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario