lunes, 22 de octubre de 2012

Cursa del Carrer Nou


Com es costum cada diumenge abans del primer cap de setmana de fires, avui deia 21 d'Octubre s'ha disputat la XXXIV Cursa del Carrer Nou.

Després del caos organitzatiu de l'any passat, la veritat és que aquest any alguns no en teníem masses ganes de repetir L'experiència, però un bric de Caldo Aneto, una capsa de pastilles pel rentaplats i una samarreta reflectant pel quan tinguem una avaria amb el cotxe, eren una oferta que, per només 12 €,  no podíem refusar.

 Queda clar que no tenim memòria, així ens va en tots el àmbits de la vida, i a la sortida en aplegàvem  més de 1200 corredors (sense contar les curses infantils, ni la de 5 Km), és a dir, si fa no fa els mateixos que l'any passat vam patir el desastre organitzatiu sense precedents en una de les curses més veteranes de les comarques gironines.

Així que aquest matí ens trobàvem a la línia de sortida una  representació del SdV una mica més minsa que en altres edicions. Hem trobat a faltar habituals de les curses del diumenge com l'Agnès, en Josep o en Carles i altres potser no tan habituals però que no solen faltar a aquestes cites clàssiques com serien en Lluís Orduña, Lluis Llimargas, la Marta, l'Àngel o en Quim. Vaja, que estàvem en quadre. Una llàstima per que la foto hagués fet molta patxoca. Per compensar, vam aprofitar per fer nous fitxatges als SdV, entre d'altres l'Ariadna Ferrer de forma que vam arribar al mínim per poder fer una nova comanda de samarretes.

Abans de la cursa dels sènior, van córrer els petits en les diferents curses infantils que es van organitzar, tal com ja es habitual tant aquí com a la cursa de Esports Parra.

Hem de dir que aquest any s'han solventat molts dels problemes de l'any anterior, especialment pel que fa a l'entrega de la bossa del corredor que aquest any es donava en el moment de la inscripció. Tot i així encara continuen havent alguns problemes com per exemple l'entrega de premis, on no donàvem peu amb bola.

El recorregut era el mateix dels darrers dos anys amb una primera volta que sortia de Jaume I en direcció a la Davesa, pujava per la Plaça Miquel Santaló fins a l'edifici de La Punxa i baixava per l'avinguda Sant Eugènia fins arribar de nou a la línia de sortida. A partir d'aquí començava la part més dura de la cursa. Tornàvem a baixar per Jaume I i en arribar a la Copa giràvem cap al Passeig Canalejas i anàvem cap al centre, per després endinsar-nos al cor del Barri Vell i fer la tradicional pujada a la Catedral, punt emblemàtic de la cursa i posteriorment fins a dalt del Passeig Fora Muralla, punt més alt del recorregut. A partir d'aquí baixada per les Pedreres, una volta a la Plaça Catalunya i enfilar cap a l'Eixample on pujàvem pel  Carrer de la Rutlla fins Emili Grahit i baixàvem per Joan Maragall fins la Plaça Catalunya de nou. Pujada del Pont de Pedra i esprint final al Carrer Nou (pels que encara tinguessin forces) on es trobava la meta.




Ver Cursa del Carrer Nou en un mapa más grande


Després de dies d'incertesa pel que fa al temps i tot i que els carrers encara estaven molt molls a causa de l'intensa pluja de la nit anterior, el dia es va arreglar molt i després d'un petit ruixadet sobre les 10 del matí, a la hora de la sortida lluia el sol. Tot i que la temperatura era bona per córrer, no es pot dir que les condicions fossin ideals ja que l'humitat era molt alta i la sensació de xafogor  intensa.  Si a això afegim la humitat dels carrers i el perill de relliscar en algunes zones, podem afirmar que les condicions eren millorables.

En tot cas això no ha afectat per res als corredors del SdV entre els qual hem de destacar a en Tete que ha estat a punt, a punt de baixar del 40 minuts i sobretot en Gregori que per primer cop ha baixat de la hora. Son marques que tenen molt de mèrit tenint present que la pujada a la Catedral suposa un seriós handicap a la hora D'aconseguir bones marques.

La resta de representants del SdV van estar a la seves marques habituals en aquesta cursa, minut amunt, minut avall. En Tono i en Quim també van millorar les seves marques personals en aquesta cursa. L'únic punt negatiu va ser la lesió de l'Albert que es va trencar en plena baixada pel Passeig Fora Muralla  quan corria al mateix ritme que en Tono i va haver de retirar-se quan anava camí de marcar un magnífic registre. En quant a en Fer i la MªAngels van estar més o menys al nivell d'altres anys i pràcticament van clavar els mateixos temps. Comentar que tot i que la Mª Àngels va entrar darrera d'en Fer, el temps real va ser inferior a aquest últim ja que va sortir molt més endarrera.

Al final tots més o menys contents, entrega de premis on els nens del Verd van recollir un premi a la participació escolar més nombrosa i sorteig de txecs regal i dues motocicletes. Val a dir, que com ja es habitual a la Penya Pelayos (alter ego ludòpata i lúdic dels SdV)  no va tocar res, però al igual que passa amb aquests, això no va ser obstacle per acabar la jornada amb el ja habitual dinar a la Dolce Vita.

Classificació i Temps reals dels SdV per ordre d'arribada

Posc.          Nom                   Temps          
140          Tete Palahí             40:42   
243          Tono Casabó         42:55
318          Quim Paradís         43:50       
688           Fer Orduña           48:57
730          Mª Àngels Guich    48:45
1115       Ariadna Ferrer        56:28
1143       Gregori Martinez     57:42
N.C.        Albert García         Retirat


En Gregori celebrant la seva marca personal
 Tete
Tono
Albert
Quim

Fer
Gregori

Mª Àngels amb dos possibles fixatges a la cartera dels SdV: En Josep a la seva dreta i la Judit darrera

En Tete iniciant l'esprint final



No hay comentarios:

Publicar un comentario