jueves, 4 de octubre de 2012

I Duatló Camp a Través

La temporada ha començat forta pels SdV i està clar que les curses de 10 Km. no deixen de ser simples entrenaments per la nostra gent. Si el passat 23 de setembre en Quim Paradís participava a la 1ª Trail La Vall, la secció femenina del club optava per realitzar la I Duatló Camp a Través que és celebrava a Campllong. Davant la gran oferta de curses i proves els nostres atletes han de diversificar en els diferents fronts que s'ens obren cada cap de setmana i per tant allà van anar les nostres representats a aixecar acta de la prova.

En concret es tractava de una combinada de 9 Km. de running i 25 Km. de bicicleta. A primera hora del matí més de 200 atletes iniciaven la cursa pedestre amb un traçat força planer, molt maco i agradable de córrer. El  punt negatiu és que a la transició a la BTT no hi havia avituallament líquid i com no portessis bidó d'aigua a la bici, tocava passar molta set, com sembla que els hi devia pasar a les nostres representats. Això és la inexperiència, segur que a la propera ja no els torna a passar.

Tornant al tema, la prova de BTT va resultar ser una mica més dura. Un recorregut trencacames amb molt de puja i baixa que es van fer molt llargs tenint en compte que portaven 9 Km. de running a les cames a molt bon ritme. Molts corriols al final dels quals es trobaven fortes pendents on costava pujar la bici, molt camp a través (tal com indica el nom de la prova) i sobretot molts camins amb pedretes on costava fer avançar la bici. Pel costat positiu també dir que se travessaven bucòlics corriolets pel mig del bosc que compensaven en part els trams més durs. En definitiva un cursa molt ben organitzada, amb paisatges molt macos i un recorregut molt ben marcat.

Un altre prova més que haurem de seguir de prop en properes edicions. O augmentem el número de socis del club o no donarem a l'abast entre tanta oferta...

Temps

                                   RUN          BTT        TOTAL
M Angels Guich      00:53:49     2:06:11     3:00:00
Agnès Guixeras       00:53:49     2:06:11     3:00:00






I aquí unes 'foticos'







A la part esquerra de la imatge podem veure les nostres atletes progressant a la part de running

La Mª Àngels a la prova de BTT

I també l'Agnès

:

No hay comentarios:

Publicar un comentario