lunes, 12 de noviembre de 2012

YOU'LL NEVER RUN ALONE

Mai correràs sol.
Els Som del Verd fem un any. De fet fa més temps que correm junts, però no va ser fins fa un any que ens vam constituir formalment com a grup atlètic (no oficial) i vam fer la nostra presentació en societat amb motiu de la Cursa Costa Daurada . 
Per motius que no venen al cas, aquest any no hem pogut repetir la sortida de cap de setmana a Port Aventura amb les famílies per celebrar el nostre primer aniversari. Però com que havíem de commemorar aquesta efemèride d'alguna manera, hem fet un videomusical amb un resum fotogràfic del que ha estat aquest primer any de vida dels Som del Verd.
Lamentem la qualitat del video, però no som professionals d'això i com diria en Macerick Viñales, no em sabem més.

Banda sonora:  "You'll never walk alone" popularitzada als anys 60 per Gerry & The Pacemakers i que va ser adoptada com a himne oficial del Liverpool i el Celtic de Glasgow i que es cantada pels seus seguidors a l'inici dels partits.


6 comentarios:

  1. Ohhh!!!!! Súper ! Súper!
    molt emotiu !!!
    Ferran felicitats, ets un crack!! Ets el millor cronista del cole verd!!!(irene)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies. Jeje de fet soc l'únic cronista del Verd :-))

      Eliminar
  2. Hola Ferran, ho has fet molt i molt be.
    Perquè no et dediques a fer aixo?
    La música enganxa molt....ha quedat molt be...

    ResponderEliminar
  3. Ben treballat i molt xulo, un bon record i un continuem endavant. Perquè haver-hi més cronistes si el que ho fa ho fa molt bé?
    Merci
    * (em sap greu però jo sóc un dels que no participo amb les cróniques de les curses que faig, a partir d'ara miraré de fer-ho per tal de mantenir tot això)

    Tono

    ResponderEliminar