miércoles, 14 de noviembre de 2012

II Cursa de Muntanya de Girona i Catedral Sprint

El passat 4 de novembre, darrer dia de les Fires de Girona es va celebrar la segona edició de la Cursa de Muntanya de Girona. Un duríssim trenca cames on es podien triar tres recorreguts: un de 12 Km, un altre de 24 i la TransGavarres. Aquesta última un autèntic suplici de 55 Km. pels més animals i que sortint de Palamós travessava totes les Gavarres per finalitzar al mateix punt que les altres dos, és a dir, a la Plaça Dant Domènec.

Aquest any hem tingut com a únic representant a en Tono Casabó. El temps va acompanyar, no com l'any passat quan les nostres representants, la Mª Àngels i l'Agnès, van haver d'aguantar a sobre un autèntic diluvi.

La veritat és que no tenim masses dades sobre com va anar la cursa, per la qual cosa no podem fer una crònica detallada. Només comentar que contràriament al que diu la imatge que acompanya aquesta crònica, sembla ser que va ser un calvari. 2800 m. de desnivell acumulat. Per mostra aquí teniu el perfil de la prova per que us esgarrifeu una mica.

El crono final d'en Tono 3:30:29 i el lloc 307 de la general. Si necessiteu més detalls sobre la cursa podeu consultar el blog de Ironxevi

També comentar que com a aperitiu previ a la cursa. Dissabte al matí es va disputar a les escales de la Catedral de Girona la primera Catedral Sprint. Un contrarrellotge per veure qui pujava més ràpid els 90 esgraons de la Catedral. El sistema de competició consistia en una primera tanda eliminatòria d'on es classificaven els 20 primers millors temps. A la segona tanda s'afegien les dones i d'aquí sortien els finalistes, 10 homes i 3 dones. El guanyador va acreditar una marca de uns 11 segons. En aquesta prova els SdV vam tenir com a representant a en Lluís Llimargas que va fer uns molt dignes 18 segons. El seu espectacular ascens va ser enregistrat per les càmeres de TV3 per gaudiment dels espectadors del Telenotícies Comarques. Podeu apreciar la seva tècnica a la imatge adjunta.

A veure si l'any vinent ens animem uns quant més. 20 segons de patiment els aguanta qualsevol!


No hay comentarios:

Publicar un comentario