sábado, 24 de noviembre de 2012

Mitja Marató de Ripoll


Como están ustedeeeeeeees!!!
Els finishers de la mitja marató posant a la línia d'arribada
 Aquest és el petit homenatge dels SdV a en Miliki, que va morir el passat diumenge 18 de novembre, dia en que es disputava la Mitja Marató de Ripoll. Just quan tornàvem cap a Girona ens vam assabentar del luctuós succés i allà mateix vam improvisar un senzill i sentit homenatge per un dels nostres referents infantils. Podeu visualitzar un resum d'aquest homenatge protagonitzat pel nostre president als vídeos de més avall.

Però la vida continua i l'activitat dels SdV no s'atura. 'El muerto al hoyo y el vivo a la carretera' a risc de semblar insensibles, que no ho som, com ho corrobora l'encapçalament d'aquest post.

Després d'una plujosa nit a Girona i amb la incertesa del temps que ens podíem trobar a Ripoll, diumenge passat cinc valents dels SdV quedàvem a 3/4 de 8 del matí per dirigir-nos al Bressol de Catalunya  per tornar al lloc on fa dos anys alguns de nosaltres debutàvem a la distància de la mitja marató. En aquesta ocasió érem en Tono, Tete, Quim, Mª Àngels i Fer. A darrera hora va causar baixa l'Agnès que es va fer en darrera per les amenaçants condicions climatològiques.

El trajecte fins a Ripoll no presagiava res de bo, ja que la pluja va ser constant i generosa durant tot el camí, fins que vam passar els túnels i va desaparèixer per complert. Allà dalt, tot i que una mica núvol, no queia ni una gota i la temperatura era perfecta per córrer.

A la sortida ens trobem amb en Carles Grabalosa que disputava la cursa de 6 Km i que va finalitzar en una magnifica 30 posició de 150 participants.
Un cul i els SdV poc abans de la sortda
El recorregut sortia de davant de l'IES Abat d'Oliva i es dirigia fin a  Sant Joan de les Abadesses on es donava la volta i seguint la mateixa carretera  tornava a Ripoll on es trobava la meta davant el Monestir. Es tracta d'un recorregut de suaus tobogans que va picant cap a munt en direcció a Sant Joan  i evidentment baixa lleugerament a la tornada. En tot cas, sense ser un recorregut ràpid, sí que permet fer bones marques ja que les pujades son curtes i suaus i a les baixades es pot recuperar perfectament el temps perdut.
La Mª Àngels entrant a Sant Joan de les Abadesses
Aproximadament uns 500 corredors a la línia de sortida, que es donava un mica més tard de les 10 del matí, ja que s'ha de deixar passar el tren que travessa el recorregut als pocs metres d'aquesta. Ràpidament en Tete, Tono i Quim es destaquen en busca de una bona marca, mentre que la Mª Àngels i en Fer s'ho agafen amb més calma. Mica en mica, segons el ritme i les forces de cadascú, els SdV ens anem disgregant pel recorregut de forma que l'ordre d'arribada final és el que habitualment se sol donar conforme a les nostres marques personals. Les sensacions molt bones per part de la majoria de nosaltres, com així ho demostren els temps finals. En el cas d'en Quim va fer marca personal i en Tete, en Tono i la Mª Àngels si no la van fer, van estar molt a prop. En Fer segurament va ser el que va tenir la actuació més fluixa, almenys per que fa respecte a la seva marca personal, però és que hi ha quan no hi ha més cames.
Un altre foto dels finishers de la mitja
A l'arribada obsequi de la samarreta tècnica de rigor i dels productes de la terra, galetes Birba i fuet.
En tot cas, i independentment de les marques i sensacions de cadascú, contents d'haver gaudit de un dia fent una de les coses que més ens agraden i de passar un divertit matí amb els companys.

Classificació dels Som del Verd 

Pos Dorsal Nom Cognoms Club T. Oficial T. Real Punts Cat Dipl
00151 00137 Xevi Palahí I Mora SOM DEL VERD 01:33:50 01:33:29 - M2
00197 00208 Tono Casabó Majó SOM DEL VERD 01:38:13 01:37:51 - M3
00251 00091 Joaquim Paradís Batlle SOM DEL VERD 01:40:46 01:40:24 - M2
00350 00207 Fer Orduña Aznar SOM DEL VERD 01:49:38 01:49:16 - M3
00383 00210 Mª àngels Guich Cornellà SOM DEL VERD 01:52:26 01:52:04 - F3

Recorregut en 3D















Ver Mitja de Ripoll en un mapa más grande











































Making Of





No hay comentarios:

Publicar un comentario